088 999 50 00

Instandhouden

De basale vorm van vastgoedonderhoud is het instandhouden. Afhankelijk van wensen, toekomstplannen en budget van de eigenaar maken wij afspraken over de manier van instandhouden. Het dagelijks en planmatig onderhoud door vakmensen waarborgt de lange levensduur van vastgoed.

 

Wij beschikken over vakmensen op het gebied van  schilderen, houtrotsanering en gevelherstel. Maar ook voor een gedegen onderhoudsadvies of desgewenst een lange termijn onderhoudscenario beschikken wij over de benodigde, praktische- en theoretische, kennis. Wij adviseren u graag over de optimale onderhoudsoplossing. Of dit nu gaat over techniek, duurzaamheid, isolatie of esthetica. Dit wordt formeel bevestigd in het VGO-keur.

Voor steigerwerk, betonherstel, loodgieterswerk en dakherstelwerkzaamheden worden vaste partners ingeschakeld. Onze uitvoerders en projectleiders staan garant voor inspecties en inventarisaties worden gedaan door ons deskundige bedrijfsbureau. Wij adviseren u graag over de optimale onderhoudsoplossing. Of dit nu gaat over techniek, milieu, isolatie of esthetiek. Onze projectleiders staan garant voor de organisatie en logistiek, waarbij een klantgerichte omgang met bewoners en/of gebruikers vanzelfsprekend is.

Onderdelen van Instandhouden

Heeft u een vraag?

Laat het ons weten! Mail naar info@vanwijkvgo.nl of bel naar 088 999 50 00