088 999 50 00

Documenten en bestanden

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden voor de zakelijke markt inclusief verkoopvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn in werking getreden per 19 juli 2021.

Certificaten

CO2 compensatie

Per 1 november 2021 compenseert Van Wijk de volledige primaire CO2 uitstoot door het ondersteunen van projecten van the Gold Standard.

FSC® Certificaat

Om er zeker van te zijn dat in het werk toegepast hout uit een een FSC®-gecertificeerd bos komt, moet het in de keten gevolgd kunnen worden. Als één bedrijf in de keten niet gecertificeerd is, dan stopt de FSC®-keten.
FSC-materialen worden toegepast. Onze vestiging in Zeist valt niet onder de FSC-certificering.

VGO-Keur Certificaat

Erkenning Vastgoed Onderhoud
Resultaatgericht Samenwerken aan onderhoud en renovatie
Voor de volgende disciplines:
Gevels, Daken, Installaties & Interieur

VCA-certificaat

VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

EPA-adviseur

EPA (ook wel energielabel voor woningen) staat voor energieprestatieadvies. Dit is een advies van een gecertificeerde adviseur over efficiënter energiegebruik in een woning; het energielabel voor woningen.

Checklist

Checklist Asbest

Een snelle check of u rekening moet houden met een asbest-sanering.

Overeenkomsten

G-rekening overeenkomst

Aannemers gebruiken de g-rekening om de eigen aangifte loonheffingen te betalen of om door te storten naar een g-rekening van een uitlener of onderaannemer van hemzelf.

Uittreksels

Uittreksel KvK Van Wijk Vastgoedonderhoud BV

Uittreksel Kamer van Koophandel Van Wijk Vastgoedonderhoud BV

Verklaringen

Protocol Samen Veilig Doorwerken

Het ministerie van BZK heeft samen met de bouw- en technieksector het protocol 'Samen Veilig Doorwerken' opgesteld, zodat bedrijven in deze sectoren zo veel mogelijk en op een verantwoorde manier het werk kunnen doorzetten.
Dit protocol biedt duidelijkheid aan bedrijven, bewoners, opdrachtgevers, klanten, en alle werkenden over veilig werken tijdens de Coronacrisis. Ook aan bod komt de manier waarop werkzaamheden bij mensen thuis veilig doorgang kunnen vinden. Het protocol is door Bouwend Nederland en Techniek Nederland aan het ministerie van BZK aangeboden en in overleg met de Ministers van BZK en I&W met diverse andere bouwbranches, waaronder OnderhoudNL, en vakbonden aangevuld en vastgesteld. Versie 28-01-2022

Privacyverklaring

Privacyverklaring (GDPR/AVG)

Verklaring betalingsgedrag keten- en inlenersaansprakelijkheid

Hierop kunt u zien of uw intermediair/(onder)aannemer op dat moment zijn loonheffingen heeft betaald.

Lidmaatschap Bouwend Nederland

Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 4500 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

Constructions All Risk Verzekering

Voor schades die gedurende de bouw ontstaan. Als er wordt iets gestolen of kapot gemaakt. En bij schades door bijvoorbeeld stevige storm kan dit worden verhaald op de Construction Allrisk verzekering.