088 999 50 00

Over ons

Van Wijk Vastgoedonderhoud is 90  jaar actief in het totaalonderhoud van vastgoed. Met vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Zeist. Klanten waarderen ons vanwege hoogwaardig vakmanschap, doordachte advisering en de goede omgang met bewoners/gebruikersMet hoogwaardig vakmanschap en doordachte advisering onderscheiden wij ons al vele jaren. ‘Instandhouden, verbeteren en verduurzamen’ is onze core-business.

Missie

Van Wijk Vastgoedonderhoud is een vooruitstrevende onderneming die zich bezighoudt met het instandhouden, verbeteren en verduurzamen van vastgoed. Wij streven naar langdurige samenwerking met klanten, leveranciers en medewerkers. People – Planet – Profit is een leidend principe in ons denken en doen.

People Wij ontwikkelen onze medewerkers. We werken veilig, gezond en met plezier wat leidt tot duurzame inzetbaarheid.

Planet Bij al onze activiteiten hebben wij oog voor onze omgeving. We gaan zorgvuldig om met energie, reduceren onze CO2-footprint en zijn actief met circulaire grondstoffen en materialen.

Profit Om onze continuïteit veilig te stellen werken we structureel aan verbetering van onze prestaties en reductie van faalkosten. Hierbij streven we naar een gezonde omzet en dito resultaat, met ruimte voor innovatie.

Systeemaanpak

Bij Van Wijk Vastgoedonderhoud staat de klant centraal.

Zowel met klanten, leveranciers als medewerkers. In onze multidisciplinaire opdrachten werken wij samen met vaste partners & leveranciers. Iedere keer in een samenstelling en organisatievorm die past bij de complexiteit en omvang van het project of contract.  De 3 P’s (people, planet, profit) hebben wij geadopteerd als richtlijn voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lees verder over systeemaanpak

 Duidelijke communicatie en resultaatgerichte aanpak

Bij voorkeur in bewoonde staat. De klant staat bij ons centraal. Daarnaast zijn wij continu bezig met productontwikkeling en verbetering van onze dienstverlening.

Onze klanten zijn professionele vastgoedeigenaren: woningcorporaties, beleggers, beheerders, scholen, horeca, bedrijven en zorginstellingen. Wij werken met ‘klantteams’: een team van vaste medewerkers per klant. Met korte lijnen, duidelijke communicatie en een resultaatgerichte aanpak.

Vestigingen

Van Wijk Vastgoedonderhoud zit graag dicht bij de klant. Zowel figuurlijk als letterlijk. Daarom zijn wij gevestigd in UtrechtAmsterdam en Zeist. Reis- en reactietijden zijn minimaal en daarmee milieutechnisch en economisch een pre. Onze medewerkers, die veelal lokaal gevestigd zijn, spreken ook de taal van onze klanten in de regio.

Sleper Schilder- en Houtwerken: Van Wijk Monumentaal onderhoud

In 2019 heeft Van Wijk Vastgoedonderhoud, Sleper Schilder- en houtwerken overgenomen en de naam gewijzigd. De kennis en ervaring die dit onderdeel van ons bedrijf heeft op het gebied van monumentaal onderhoud is zeer groot. Vele monumenten zijn door ons onderhouden en in de originele luister teruggebracht. We noemen de faculteit Geesteswetenschappen aan de Drift, de Biltstraat 427, Lange Lauwerstraat 32 in Utrecht, maar ook het renoveren van de bijzondere attiek in Amsterdam. De passie onder onze medewerkers voor het werk aan monumentale panden is enorm. 

Benieuwd naar onze aanpak voor uw project?

Wij denken graag mee! Maak een afspraak via

info@vanwijkvgo.nl of

088 999 50 00

MEER OVER ONS?

Bekijk dan eens onze bedrijfsfilm.

Daar leggen we graag uit wie we zijn en wat ons bijzonder maakt.

Bekijk de film hier