088 999 50 00

FORRO, ’n warme voering voor elk huis!

Wij hebben door bestaande, innovatieve technieken en materialen te combineren een manier gevonden om woningen van binnenuit te isoleren op een snelle en zeer effectieve wijze met minimale overlast voor de bewoners. De woning wordt in één dag geïsoleerd en weer opgeleverd met een nieuwe wandbekleding naar keuze. Met FORRO kunnen woningen eenvoudig, snel en met meer comfort van het gas ‘af’!

1. Max. 3 cm. dik   2. Lambda < 0,02 W/mK  3. In één dag klaar!

Werkwijze

  1. Opname woning m.b.v. 3D-laserscanner;
  2. Het digitale bestand met alle maten van de woning (én de bewonerskeuze voor de wandafwerkingen) gaat naar de fabrikant van de panelen;
  3. De maatwerk woningpanelen o.b.v het digitale bestand worden beplakt met meerdere (vacuüm/hoogwaardige) isolatiecompartimenten*;
  4. Het pakket (woningpanelen inclusief isolatie) wordt geacclimatiseerd, just in time geleverd in de betreffende woning; 
  5. De panelen en passtukken worden op de wanden gelijmd met een speciale lijm die eventuele oneffenheden opvult;
  6. De woning wordt weer ingeruimd en is klaar voor bewoning.
)* Indien er bijvoorbeeld per ongeluk wordt geboord in een vacuüm-compartiment is slechts een klein gedeelte van paneel niet meer zo effectief; één compartiment is niet langer vacuüm, maar isoleert nog wel. 

Pluspunten FORRO

1. Geschikt voor lagetemperatuurverwarming 

De gevelisolatie realiseert een hogere isolatiewaarde, waarmee de woning geschikt is voor lagetemperatuurverwarming van 50ºC of lager.

2. Lambda waarde

De isolatiewaarde van de vacuümpanelen is 0,007 W/mK. De passtukken (randen) zijn 0,018 W/mK. De isolatiewaarde van niet-vacuümpanelen is gelijk aan de passtukken (0,018 W/mK). 

3. Overige specificaties

FORRO is thermisch stabiel; de prestatie van het isolatie-materiaal blijft stabiel tijdens de levensduur, is tenminste 25 jaar onderhoudsarm, is uiteraard brandveilig en voorkomt vochtproblemen. FORRO reduceert thermische bruggen en vermindert koude oppervlakten binnenruimten.

4. De panelen worden naadloos gemonteerd.

Interesse? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Onderdelen van Verduurzamen

Toepassing

Isoleren tijdens planmatig onderhoud

Esthetiek

Alle woningtypes

Ook geïsoleerde passtukken

No-regret

Duurzaam

Geen verpakkingsmateriaal

Eén keer transport

Lange levensduur

Forse daling kosten gevelisolatie

De prijs van FORRO is afhankelijk van de actuele situatie in de woning in combinatie met de isolatie-doelstelling. Vaak is het niet nodig te zijn om de (dure) vacuüm-isolatie te gebruiken om tot het gewenste resultaat te komen! De panelen zijn vanaf € 110,- per m2.

Onze inzending voor de Isolatie Uitdaging

Inzending Isolatieuitdaging