088 999 50 00

Verbeteren

Een volgende stap in het vastgoedonderhoud is het verbeteren van het vastgoed. Van Wijk VGO is ook hierbij een partner bij uitstek. Ons Badkamerplan® is een uitstekend voorbeeld van verbeteren. Efficiënt worden verouderde sanitaire ruimtes getransformeerd in toekomst-bestendige badkamers waar gebruikers vele jaren plezier van hebben. Met het Badkamerplan® bespaart u zo’n 30% op reguliere renovaties.

Wij hebben ruime ervaring in grootonderhoudsprojecten en kozijnvervangingen waarbij Van Wijk Vastgoedonderhoud als coördinerend (hoofd)-aannemer optreedt. Onze specifieke kwaliteit komt vooral tot zijn recht bij werkzaamheden in bewoonde woningen of in gebruik zijnde gebouwen.

Woningmutaties- en verbeteringen zijn specialisaties die een sterke groei doormaken. Met een vast team van eigen mensen en gespecialiseerde toeleveranciers zijn wij een partner voor woningcorporaties, beleggers en andere professionele vastgoedeigenaren. Ook voor bouwfysische problemen en vragen over onder andere houtrotsanering en Politie Keurmerk Veilig Wonen zijn wij uw gesprekspartner.

Onderdelen van Verbeteren

Heeft u een vraag?

Laat het ons weten! Mail naar info@vanwijkvgo.nl of bel naar 088 999 50 00