088 999 50 00

Algemene projectinformatie Boutique Hotel The Muse

Verbouw en Renovatie

Adres: Bronckhorststraat 14 Amsterdam

Opdrachtgever: The Muse Amsterdam – dhr. Y.B. Chen –

Aanneemsom: € 745.000,- excl. BTW

Van Wijk Vastgoedonderhoud gaf het voormalig hotel Bronckhorst in Amsterdam een totale make-over. En dat in een record-tempo! Tijdens de eerste twee maanden van 2016 werd er door een topteam geweldig hard en goed samengewerkt zodat het hotel 8 maart jl. weer open kon voor haar gasten. Het ontwerp is van Suzanne Holtz Studio . De 36 kamers met receptie, ontbijtzaal en alle gemeenschappelijke- en verkeersruimten binnen werden volledig verbouwd. Het compleet nieuwe Boutique Hotel The Muse kon haar deuren op maandag 8 maart jl. openen voor de eerste gasten.

Boutique Hotel The Muse

Werkzaamheden uitgevoerd door Van Wijk

Begin 2016 onderging het voormalig hotel Bronckhorst in Amsterdam een totale make-over. Naar ontwerp van Suzanne Holtz Studio werden de 36 kamers met receptie, ontbijtzaal en alle gemeenschappelijke- en verkeersruimten binnen een tijdsbestek van krap twee maanden volledig verbouwd, zodat het compleet nieuwe Boutique Hotel The Muse haar deuren op maandag 8 maart jl. kon openen voor de eerste gasten. Na prijsaanvraag in november 2015 en opdrachtverstrekking de dag voor Kerst, werd in het Kerstreces ingekocht en werd een snaarstrakke uitvoeringsplanning opgesteld.

Dit resulteerde erin dat al op 4 januari jl. middels “engineering on site” met de uitvoering kon worden gestart met als doelstelling: vrijdag 4 maart opleveren. Dankzij uitstekend teamwork van alle betrokken partijen werd deze doelstelling uiteindelijk gerealiseerd, binnen budget en naar volle tevredenheid van architect en opdrachtgever. Een project om in alle opzichten trots op te zijn.