088 999 50 00

Algemene projectinformatie De vernieuwde Flint

Tijdens de zomerperiode heeft Van Wijk Vastgoedonderhoud in tien weken tijd alle algemene ruimten van het theatercomplex van een complete make-over voorzien.

Een overhangende glazen luifel met drie enorme kroonluchters ter plaatse van de hoofdingang geeft het publiek een schitterend welkom. De glazen lift, die nieuw is gebouwd, maakt het ook voor minder validen mogelijk op het balkon een voorstelling te volgen of in de Panorama Lounge, met een schitterend uitzicht over heel Amersfoort, een drankje te drinken.
De vloeren, wanden(akoestisch), plafonds, luchtbehandeling en verlichting, alles is aanpakt. De ruime foyer loopt vloeiend over in het nieuwe restaurant Trek. De gebruikte kleuren, materialen en fotoprints zorgen direct voor een prettige theatersfeer. Kom snel een keer kijken!

Flint

De renovatie, met een omvang van totaal 11.600 m3 in 10 weken tijd met dagelijks 100 vaklieden van verschillende disciplines op het project, is eigenlijk een onmogelijk opgave. Toch is het, samen met onze partners, gelukt om dit huzarenstuk in een bijzonder goede sfeer en tot grote tevredenheid van onze opdrachtgever te volbrengen. Een prestatie waar we bijzonder trots op zijn!

Fotos