088 999 50 00

Nieuws

Van Wijk viert dit jaar zijn 90ste verjaardag! 
12 januari 2022

Op 1 april 1932 richtte A.J. van Wijk, het bedrijf A.J. Van Wijk & Co, schilders en decorateurs op. Via omwegen , verschillende overnames en uitbreidingen heet het bedrijf inmiddels Van Wijk Vastgoedonderhoud. Met vestigingen in De Meern, Amsterdam en Zeist werken er zo’n 150 medewerkers in vaste dienst. We zijn er trots op dat […]

Lees verder

Volledige compensatie CO2 uitstoot
20 december 2021

Per 1 november 2021 compenseert Van Wijk de volledige primaire CO2 uitstoot door het ondersteunen van projecten van the Gold Standard.

Lees verder

Fineo-glas: Nieuwste generatie isolerend glas
15 oktober 2021

Van Wijk Vastgoedonderhoud is altijd op zoek naar innovatieve oplossingen voor het verduurzamen en verbeteren van vastgoed. Fineo-glas sluit volledig aan bij onze visie op vastgoed: efficiënt, 100% circulair multi-toepasbaar. We zijn dan ook een trotse Fineo installatiepartner. Klik hier voor meer informatie.

Lees verder

Restauratie attiek Amsterdam
24 augustus 2021

Net voor de zomervakantie is deze rococo (asymmetrische) attiek* teruggeplaatst op de gevel van een van de monumentale panden aan de Oudezijds Voorburgwal in Amsterdam. Waarom deze ‘top’ zo belangrijk is voor Amsterdam en hoe wij ‘m hebben gerestaureerd ziet u in deze film. *Een attiek is een (meestal versierde) verhoging bovenop de kroonlijst van […]

Lees verder

CODE ORANJE
8 februari 2021

CODE ORANJE In verband met de slechte weersomstandigheden worden vandaag, 8 februari 2021, GEEN werkzaamheden door de vaklieden van Van Wijk uitgevoerd.

Lees verder