088 999 50 00

Van Wijk Vastgoedonderhoud sponsort Oudezijds 100
13 juli 2018

Van Wijk Vastgoedonderhoud is sponsor in natura van stichting Oudezijds 100, een communitaire samenleving in het centrum van Amsterdam. Onze sponsoring bestaat uit het het onderhoud aan de buitenzijde van de stichting, toepasselijk gelegen rondom de Oudezijds Achterburgwal 100. 

Wij doen dat niet alleen; InstantDEG steigerverhuur plaatst (gratis) de steigers en Verfgroothandel Plug sponsort de verf als het pand toe is aan een onderhoudsbeurt.

Onlangs hebben wij het mooie pand weer eens onder handen genomen. Arthur, Ali, Sonny en Sumondak hebben het herstelwerk uitgevoerd zodat Benjamin, Giovanni en Michel het pand weer goed in de verf konden zetten. Co heeft aan het einde van het werk het huisnummer er weer op geschilderd. Wesley heeft als teamleider alles in goede banen geleid. Het resultaat is, zoals iedereen van ons gewend is; prachtig!

Oudezijds 100 biedt concreet hulp door inloop, maatschappelijke opvang, begeleid wonen, medisch maatschappelijke werk en medische zorg voor onverzekerden. Het buurtrestaurant Soep van Kana is ook te vinden op dit adres.