088 999 50 00

Trots op langjarige samenwerking met onze klanten
22 februari 2023

Van Wijk VGO tekent nieuwe contracten met woningcorporaties Vecht & Omstreken en Woonin

 

RGS-contract Vecht & Omstreken en Van Wijk Vastgoedonderhoud

Directeur-bestuurder Mark Drost van Vecht & Omstreken en algemeen directeur Ellert Janssen hebben afgelopen december een zevenjarig contract getekend voor alle planmatig onderhoudswerkzaamheden aan de kleine 3000 woningen van Vecht & Omstreken.

De afgelopen anderhalf jaar is gebruikt om de basis te leggen voor deze mooie teamprestatie. Met een heldere procesomschrijving en duidelijke werkafspraken als resultaat. Er is ook veel aandacht besteed aan onderlinge samenwerking waardoor een fijne werkrelatie is ontstaan. Vertrouwen, kennisdelen en meedenken zijn de pijlers waarop wij de komende jaren voortvarend verder bouwen. Zo zijn wij nu al bezig met het in kaart brengen van de opgave voor 2025.

Tijdens het ondertekenen van het contract gaf Mark Drost aan dat de samenwerking zo goed aanvoelde dat een formele overeenkomst eigenlijk wat hem betreft niet eens nodig was. Een mooi compliment!

 

Van Wijk VGO de nieuwe RGS-partner voor Woonin

Vanaf dit jaar is Van Wijk Vastgoedonderhoud toegetreden als vaste partner voor het planmatig onderhoud van Woonin (voorheen Mitros & Viveste).

Tijdens een feestelijke ontbijtbijeenkomst eind januari zette directievoorzitter Henk Peter Kip van Woonin en algemeen directeur Ellert Janssen beiden hun handtekening onder het vijfjarige contract.

Sinds 1 januari jl. is Mitros gefuseerd met woningcorporatie Viveste onder de naam Woonin. Hierdoor ontstond behoefte aan een extra RGS-partner. Van Wijk VGO is na een selectieprocedure én omdat we al tientallen jaren actief zijn voor Viveste, toegevoegd naast Wits, Talen, SW, Hagemans en Rutges. Waarbij onze primaire focus is gericht op de onderhoudsopgave aan de 5000 woningen in Houten.