088 999 50 00

Algemene projectinformatie Bessenvlinderstraat eo Veenendaal

In opdracht van de Veenendaalse woningstichting start Van Wijk Vastgoedonderhoud vanaf 28 april met onderhoudswerkzaamheden. De werkzaamheden zullen afhankelijk van de weersomstandigheden zeven weken duren. Om bij de ramen op de eerste verdieping te kunnen komen maken wij gebruik van snelbouwsteigers.

Onze vaklieden proberen zo min mogelijk overlast te bezorgen maar u zult wel merken dat er gewerkt wordt! Misschien is het wat stoffiger dan normaal, vanwege het schuren. En u zult waarschijnlijk ook ‘werk-geluiden’ horen.

BOUWPLAATS

Onze bouwplaats (een schaftkeet en toilet) bouwen wij op enkele parkeervakken aan het einde van de straat. Ook parkeren wij twee auto`s.

Veenendaalse Woningstichting

STEIGERS: VERBODEN VOOR BEWONERS

Het is niet toegestaan voor bewoners om de steigers te betreden. Zowel tijdens als buiten werktijden. LET OP: Insluipgevaar. Door de steigers is het gemakkelijker om in te breken. Sluit ramen en deuren daarom secuur af.

Werkzaamheden uitgevoerd door Van Wijk

  • Schilderwerk houten delen  begane grond en 1e verdieping;
  • Schilderwerk  berging;
  • Schilderwerk vensterbanken op de begane grond;
  • Houtrotherstel;
  • Voegwerkherstel achtergevels bij enkele woningen;
  • Achteraf ramen zemen.

PAS OP: NAT

We gaan alle houten delen schilderen. Het drogen van het schilderwerk duurt een aantal uur (afhankelijk van het weer). Past u op voor uw kleding? Onze schilders plaatsen bordjes om u te waarschuwen.

Fotos