088 999 50 00

KOVW 2024-01

Hanna de Wolff

Hoi collega’s,

Ik ben Hanna de Wolff en ik woon samen met mijn vriend in Leidsche Rijn (vlakbij kantoor De Meern).
Als bewonersconsulent zal ik voornamelijk werkzaam zijn voor GO met af en toe PO+ projecten. Bij de grote projecten ben ik zowel bij het voortraject als bij de uitvoering betrokken. Zowel voor mij als voor jullie is dit een nieuwe functie, ik vind het leuk om samen te werken en hoor graag waar jullie tegenaan lopen.

Ik vind het leuk om met vrienden af te spreken, de wereld te zien, speel basketbal en heel af en toe gitaar. Wil je meer weten? Spreek mij eens aan, ik vind het enorm leuk om jullie te leren kennen.

Jochem Leeuwerke

Beste Van Wijk collega’s

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Jochem Leeuwerke 46 jaar oud, getrouwd met Caroline en samen hebben twee kinderen Sam (10) en Jip (8).

Samen genieten wij van vakanties, terrasjes (bitterballen met een biertje), theater en we hopen snel weer te kunnen genieten van het warmere weer. Zelf kook ik graag en een paar keer per jaar doe ik dat samen met een kookclub. Daarnaast luister ik graag naar muziek, tijdens het auto rijden of koken en het liefst geniet ik van live muziek in Paradiso. Mijn grootste passie is Bruce Springsteen en ga dan ook graag naar zijn concerten. Per 22 januari ben ik bij Van Wijk gestart als HR manager en werk ik samen met Edith en Suzanne. Jullie vinden mij dinsdag in Amsterdam en donderdag in De Meern. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking bij Van Wijk!

Bonnie Kool

Hallo Allemaal,

Ik ben Bonnie Kool en sinds 8 januari 2024 werkzaam bij Van Wijk als projectleider Groot Onderhoud. Ik heb na mijn opleiding Bouwkunde diverse jaren gewerkt als werkvoorbereider/calculator en ik heb na een tijd de stap gemaakt naar projectleider. Na 7 jaar ervaring opgedaan te hebben in renovaties van (hoog segment) particulier en utilitair werk besloot ik om een leidinggevende functie te gaan vervullen in de vorm van commercieel manager. Ik miste de uitvoering echter en die ga ik nu weer oppakken als projectleider in de Bloemenbuurt Amsterdam, waar we 80 woningen gaan verduurzamen voor Stadgenoot. Ik ben getrouwd met Koen en wij hebben een dochter van 7 jaar en een dochter van 3 jaar. Ik heb mijn motorrijbewijs, houd van kickboksen en loop vaak een rondje hard. Ik heb inmiddels een hoop collega’s mogen leren kennen en ik ben blij met de leuke sfeer binnen Van Wijk.

Paul Hageman

Mijn naam is Paul Hageman en 55 jaar oud, getrouwd met Anita. Zoon Simon van 13 jaar en dochter Vera 11 jaar. In mijn vrije tijd coach van een voetbalelftal, oranjevereniging en lees ik graag.

Sinds januari teamleider RO/MO Zeist. De afgelopen jaren in de particuliere sector woningen gerenoveerd als projectleider. Er is geen dag hetzelfde bij renovatie.

 

 

 

Duurzame bekers

Vanaf 1 januari 2024 zijn wegwerpbekers en -bakjes die plastic bevatten verboden. Dat moet voorkomen dat de plasticsoep wereldwijd in het huidige tempo blijft toenemen. Het is een maatregel in de lijn van de plastic tasjes in winkels, die al eerder werden aangepakt. Om deze reden hebben alle vakmannen vijf duurzame bekers ontvangen. Op de kantoren worden er ook duurzame bekers aangeboden. Uiteraard zijn er ook ‘gewone’ aardewerken kopjes en bekers beschikbaar.

Extra bekers bestellen

Mochten jullie in de keet wat extra bekers (voor bijvoorbeeld gasten) willen bestellen, dan kan dit via de Isero-portal. Ze gaan per vijf.

Aanbrengbonus

Breng jij een nieuwe Van Wijk collega aan? Dan komen zowel jij als degene die je aanbrengt, in aanmerking voor een bonus van
€ 1.000,- bruto! De bonus is van toepassing op de functies die vermeld staan op de website werkenbijvanwijk.nl.
Je komt in aanmerking voor de bonus als:

1. Jij de naam van de potentiële collega doorgeeft aan de HR afdeling en de kandidaat jouw naam noemt bij het solliciteren;
2. Er een getekende arbeidsovereenkomst is;
3. De nieuwe collega haar/zijn proeftijd succesvol doorkomt;

De aanbrengbonus wordt uitgekeerd bij de volgende salarisbetaling en nadat aan alle voorwaarden zijn voldaan. Leden van het MT(+) en HR medewerkers komen niet in aanmerking voor de bonus.

*Deze regeling is geldig vanaf 1-1-2023 tot wederopzegging