088 999 50 00

FINEO-GLAS: nieuwste generatie isolerend glas

Dankzij vacuümtechnologie combineert deze beglazing minieme glasdikte met een uitzonderlijk thermisch en akoestisch comfort.

 

Als gecertificeerd installatiepartner is Van Wijk Vastgoedonderhoud geselecteerd om het innovatieve Fineo-glas te leveren en te plaatsen.

Renovatie- en restauratieprojecten

Fineo is interessant voor zowel renovatie- als restauratieprojecten. Het vacuüm isolatieglas heeft een dunne opbouw met een hoge isolatiewaarde. Hierdoor ‘past’ het in de meeste (oudere) ramen en kozijnen.

Weinig overlast

Minder hinder: doordat wij de bestaande kozijnen en kaders handhaven, neemt de plaatsing van Fineo minder werk (en tijd) in beslag met minder overlast voor de bewoners als gevolg.

Langere levensduur

De hoogwaardige isolatie van Fineo-glas voorkomt condensvorming aan de binnenkant van de kozijnen, ramen en deuren. De kozijnen worden niet aangetast door vocht waardoor de levensduur wordt verlengd.

Samengevat

Het plaatsen van Fineo-beglazing is veel minder arbeidsintensief. Dankzij de dunne glasplaat van FINEO-glas kunnen we de bestaande ramen en kozijnen handhaven. Er is nauwelijks sprake van vuil en stof tijdens de werkzaamheden. Fineo-glas is 100% circulair. Fineo-glas is vaak de voordeligste oplossing. 

Onderdelen van Verduurzamen

Maximale energiebesparing

Fineo-glas heeft een thermische isolatiewaarde van 0,7 (W/m².K). Dit komt overeen met drievoudige beglazing en is tot acht keer beter dan enkele beglazing. Fineo-glas houdt de warmte binnen en de kou buiten, ongeacht de buitentemperatuur.

Geluidswering

Fineo-glas zorgt ook voor een zeer hoge akoestische demping van verkeerslawaai. Veel meer dan bij andere beglazingen in woon- en werkomgevingen.

100% Circulair

Bestaande kozijnen worden (her)gebruikt in plaats van vervangen. Fineo-glas op het einde van de levenscyclus volledig recyclebaar en herbruikbaar voor de productie van een nieuw hoogwaardig Fineo-product. Dankzij z’n duurzame samenstelling is Fineo-glas zelfs opnieuw te gebruiken bij een volgende renovatie of een ander bouwproject.