088 999 50 00

Algemene projectinformatie Weerestein 31 t/m 39 + 45 t/m 55 (oneven) 34, 38 t/m 50 (even) Loenen aan de Vecht

In opdracht van Vecht en Omstreken gaat Van Wijk Vastgoedonderhoud onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan uw woning. In de week van maandag 23 oktober 2023 starten wij met de voorbereidingen van deze werkzaamheden en zullen ongeveer negen weken aan het werk zijn.

Bij onvoorziene (weer)omstandigheden, kan deze periode iets langer duren. Bij vertragingen brengen wij u schriftelijk en/ of mondeling op de hoogte.

Overlast

Onze vaklieden proberen zo min mogelijk overlast te bezorgen maar u zult wel merken dat er gewerkt wordt. En u zult waarschijnlijk ook ‘werk-geluiden’ horen. Verder moet u tijdens de werkzaamheden een paar keer thuis aanwezig zijn, zodat wij de werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Wij maken gebruik van meerdere parkeervakken in de wijk. Dit is noodzakelijk voor onder andere het plaatsen van een schaftunit, afvalcontainers en levering/opslag van materialen. Er zijn hierdoor tijdelijk minder parkeerplaatsen in de wijk beschikbaar. Bedankt voor uw begrip hiervoor.

 Steigers verboden voor bewoners

Het is niet toegestaan voor bewoners om de steigers te betreden. Zowel tijdens als buiten werktijden. LET OP: Insluipgevaar. Door de steigers is het makkelijker om in te breken. Sluitramen en deuren daarom goed af.

Werkzaamheden uitgevoerd door Van Wijk

 • Plaatsen van steigers aan de buitengevel;
 • Het vervangen van de bestaande schuifpui (achtergevel – begane grond) door een nieuw kunststof kozijn voorzien van openslaande deuren. Voordat het nieuwe kozijn wordt geplaatst zal er eerst een nieuwe latei worden aangebracht, boven de bestaande schuifpui;
 • Plaatselijk vervangen van bestaande voegwerk. Welke gevelvlakken aan uw woning worden vervangen, ziet u in ons overzicht routing/plattegrond;
 • Reinigingswerkzaamheden aan gevelpanelen, dakgoten;
 • Herstel van aanwezig houtrot aan de houten de kozijnen, ramen en deuren;
 • Schilderwerkzaamheden aan de houten kozijnen, ramen en deuren in de bestaande kleuren.

 

Verwacht Wat wordt er van mij verwacht

Algemeen, wilt u:

 • Een strook van drie meter rondom het gebouw vrijhouden?
 • Losse spullen (tuinmeubilair, barbecues, plantenbakken, vuilnisemmers, fietsen) tijdelijk verplaatsen in de voor- en achtertuin, zodat de gevels goed bereikbaar zijn.
 • Aanwezige zonnescherm(en) ter plaatse van de schuifpui tijdelijk laten verwijderen? Ook zonneschermen die bevestigd zijn op gevels waar het voegwerk wordt vervangen moeten er af. U dient dit zelf van tevoren te regelen. Als uw zonnescherm niet (op tijd) verwijderd is, of als u het zelf niet kunt regelen, dan zullen wij dit voor u verzorgen. De kosten voor het de- en hermonteren van het zonnescherm zijn € 200,-. Als u gebruik van dit aanbod wilt maken kunt u hiervoor contact opnemen met de teamleider Abdelkader el Gharmaoui.
 • Beplanting rondom uw woning snoeien of op aanwijzing van de uitvoerder verwijderen.
 • Voorzichtig zijn? En een oogje op uw huisdier(en) houden?
 • Indien van toepassing de poort naar de achtertuin op verzoek open laten?

Bij schilderwerkzaamheden:

 • Het drogen van het schilderwerk duurt een aantal uur(afhankelijk van het weer). Past u op voor uw kleding? Onze schilders plaatsen bordjes om u te waarschuwen welke kozijnen, ramen en/of deuren nat zijn;
 • Vensterbanken leegruimen. Door trillingen van het schuren en frezen kunnen uw spullen namelijk van de vensterbank af.

Bij het vervangen van het kunststof gevelkozijn:

 • De ruimte rondom de schuifpui vrij maken;
 • Aanwezige raambekleding tijdelijk verwijderen.

Tijdens het opbouwen en afbreken van de steigers:

 • Blijf zo veel mogelijk binnen om ongelukken te voorkomen. Vraag aan de steigerbouwers of u veilig uw woning kunt verlaten;
 • Parkeer uw auto/fiets/ander vervoersmiddel op voldoende afstand.

FAQ Veelgestelde vragen

Moet ik thuis blijven?
Ja. Voor het plaatsen van het nieuwe kunststof kozijn ter vervanging van de schuifpui krijgt u een aparte aankondigingsbrief, waarin de exacte uitvoeringsdatum staat vermeld. Deze brief ontvangt u twee tot drie weken van tevoren. Wij vragen u om op de genoemde dag aanwezig te zijn. Wilt u eerder de uitvoeringsdag weten, dan kunt u teamleider Abdelkader el Gharmaoui telefonisch benaderen. De overige werkzaamheden zullen wij zoveel mogelijk combineren met de andere werkzaamheden om de overlast te beperken.
Ik ben niet thuis op het afgesproken tijdstip. Wat moet ik doen?
Als u zelf niet thuis kunt zijn op de geplande uitvoeringsdagen, vragen wij u vriendelijk om vrienden, kennissen of buren te benaderen voor de uitvoeringsdagen. Als u dat zelf niet kan regelen, kunt u contact opnemen met de teamleider Abdelkader el Gharmaoui. Zijn contactgegevens staan verderop vermeld.
Schade?
Schades graag binnen 48 uur melden bij teamleider Abdelkader el Gharmaoui. Zijn gegevens staan verderop vermeld. Of u kunt het www.vanwijkvgo.nl/evaluatieformulier gebruiken. Wij raden u aan om uw spullen op tijd weg te halen. Wij zijn namelijk niet verantwoordelijk voor de gevolgen als u uw spullen niet weghaalt.
Waar kan ik terecht voor vragen of klachten tijdens de werkzaamheden?
Tijdens het werk kunt u terecht bij teamleider Abdelkader el Gharmaoui, zijn contactgegevens staan verderop vermeld.
Een andere vraag?
Voor vragen over de dagelijkse werkzaamheden, voor eventuele suggesties of problemen over de uitvoering kunt u contact opnemen met teamleider Abdelkader el Gharmaoui, de contactgegevens staan verderop vermeld.

Plattegrond en routing

 • Rood omlijnde gevels: hier wordt geschilderd.
 • Geel omlijnde gevels: hier wordt geschilderd en wordt de gevel opnieuw gevoegd.
 • Grijs omlijnde woningen zijn geen huurwoningen van Vecht en omstreken, hier worden geen werkzaamheden uitgevoerd.

Afspraak maken?

U kunt een afspraak maken tijdens onze werktijden die zijn als volgt:

Maandag
07.00 - 16.00 uur
Dinsdag
07.00 - 16.00 uur
Woensdag
07.00 - 16.00 uur
Donderdag
07.00 - 16.00 uur
Vrijdag
07.00 - 16.00 uur
Zullen wij u terugbellen?

Contact

Neem direct contact op met teamleider Abdelkader el Gharmaoui.

Klacht of compliment?

Wilt u iets kwijt over het project dat wij hebben uitgevoerd, vul dan hier uw bevindingen in.


U kunt telefonisch een afspraak maken of via onderstaand formulier. Let op, uw afspraak dient nog te worden bevestigd.

Uw contactpersonen we denken graag mee


Kantoor


Pieter Arians
Projectleider

Op locatie


Abdelkader el Gharmaoui
Teamleider
Michael Kragten
Uitvoerder
Download de PDF