088 999 50 00

Algemene projectinformatie Rosa Spierstraat – Hoofddorp –

In opdracht van Ymere gaan wij de buitenkant van het gebouw opknappen. In totaal zijn we ongeveer zes weken aan het werk, we verwachten begin december klaar te zijn. Bij onverwachte (weers)omstandigheden, kan het iets langer duren. Bij vertragingen brengen wij u schriftelijk op de hoogte.

Onze vaklieden proberen u zo min mogelijk lastig te vallen, maar u zult wel merken dat er gewerkt wordt. Misschien is het bijvoorbeeld wat stoffiger dan normaal. Dit komt door het schuren en frezen. En u zult waarschijnlijk ook ‘werk-geluiden’ horen.

BOUWPLAATS

Onze bouwplaats (voor materiaalopslag, een schaftkeet, toilet en vuilcontainer) bouwen wij op enkele parkeervakken. Er is tijdens het werk dus minder parkeergelegenheid.

Ymere

STEIGERS: VERBODEN VOOR BEWONERS

U mag niet (nooit!) op de steigers lopen.  LET OP: Insluipgevaar. Door de steigers is het gemakkelijker om in te breken. Sluit ramen en deuren daarom goed af.

Werkzaamheden uitgevoerd door Van Wijk

  • Schoonmaken (van stalen, kunststof, aluminium en houten delen).
  • Repareren van houtrot en kapotte houten onderdelen.
  • Schilderen.
  • Ramen schoonmaken.

Pas op: NAT

We gaan alle houten delen schilderen. Het drogen van het schilderwerk duurt een aantal uur (afhankelijk van het weer). Past u op voor uw kleding? Onze schilders plaatsen bordjes om u te waarschuwen.

Fotos