088 999 50 00

Algemene projectinformatie Kroonweg 1 t/m 31 – 2 t/m 20 Amsterdam

In opdracht van Eigen Haard voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit aan het complex waar u woont. In dit boekje treft u informatie aan over bijvoorbeeld de werkzaamheden, de planning, de contactpersonen en belangrijke telefoonnummers. Wij stellen het op prijs als u bij onduidelijkheden contact opneemt, zodat u niet onnodig met vragen blijft zitten. Eventuele opmerkingen worden dan direct met de uitvoerder besproken en (zo mogelijk) opgelost.

In de week van maandag 26 april 2021 gaan we steigers rondom de buitengevels plaatsen. De werkzaamheden nemen in totaal ongeveer zes weken in beslag. Bij onvoorziene (weer)omstandigheden, zou deze periode iets langer kunnen duren. Bij vertragingen brengen wij u schriftelijk op de hoogte.
Onze vaklieden proberen zo min mogelijk overlast te bezorgen maar u zult wel merken dat er gewerkt wordt! Misschien is het wat stoffiger dan normaal, vanwege het schuren. En u zult waarschijnlijk ook ‘werk-geluiden’ horen.

BOUWPLAATS

Onze bouwplaats (voor materiaalopslag, een schaftkeet, toilet en vuilcontainer) bouwen wij op enkele parkeervakken. Er is gedurende de werkzaamheden dus minder parkeergelegenheid.

Eigen Haard

STEIGERS: VERBODEN VOOR BEWONERS

Het is niet toegestaan voor bewoners om de steigers te betreden. Zowel tijdens als buiten werktijden. LET OP: Insluipgevaar. Door de steigers is het gemakkelijker om in te breken. Sluit ramen en deuren daarom secuur af.

LEGITIMATIE

Onze medewerkers kunnen zich legitimeren. Als u twijfelt, kun u hen vragen om zich te legitimeren.

Werkzaamheden uitgevoerd door Van Wijk

 • Schoonmaken (metalen ramen, aluminium daktrim en stalen onderdelen);
 • Repareren/vervangen kapotte houten onderdelen;
 • Schilderen van de houten kozijnen en deuren;
 • Ramen schoonmaken.

Pas op: NAT

We gaan alle houten delen schilderen. Het drogen van het schilderwerk duurt een aantal uur (afhankelijk van het weer). Past u op voor uw kleding? Onze schilders plaatsen bordjes om u te waarschuwen.

Verwacht Wat wordt er van mij verwacht

Algemeen, wilt u:

 • Een strook van drie meter rondom het gebouw vrijhouden?
 • Losse spullen (tuinmeubilair, barbecues, plantenbakken, vuilnisemmers, fietsen) tijdelijk weghalen?
 • Beplanting rondom het gebouw snoeien en/of verwijderen?
 • Uw satellietschotel (indien aanwezig) tijdelijk verwijderen?
 • Voorzichtig zijn? En een oogje op uw huisdier(en) houden?
 • Niet op de steigers lopen. Steigers maken het voor insluipers/inbrekers gemakkelijker om bij uw woning te komen. Vergeet niet om uw woning en ramen goed af te sluiten;
 • Vensterbanken leegruimen? Door trillingen van het schuren en frezen kunnen uw spullen namelijk van de vensterbank af vallen.
 • FAQ Veelgestelde vragen

  Moet ik thuis blijven?
  Wij hebben uw hulp een paar keer nodig. Bijvoorbeeld om de deur te schilderen of de onderhoudsbeurt aan de ramen uit te voeren. Wij nemen contact met u op. Als u vaak afwezig bent, wilt u dan contact opnemen met uitvoerder Wesley van Sluis, zijn contactgegevens staan verderop vermeld.
  Er is een ruit (glas) stuk. Wat moet ik doen?
  Neem dan, voordat we beginnen met het schilderwerk, contact op met Hermans Groep via 020-4488002 om het glas te laten vervangen. Indien u een glasverzekering heeft bij Eigen Haard wordt het glas kosteloos vervangen.
  Kan ik mijn schotelantenne door jullie laten verwijderen?
  Nee. De schotelantenne moet u zelf verwijderen.
  Schade?
  Schades graag binnen 48 uur melden bij uitvoerder Wesley van Sluis. Zijn gegevens staan verderop vermeld. Of u kunt het www.vanwijkvgo.nl/evaluatieformulier gebruiken. Wij raden u aan om uw spullen op tijd weg te halen. Wij zijn namelijk niet verantwoordelijk voor de gevolgen als u uw spullen niet weghaalt.
  Waar kan ik terecht voor vragen of klachten tijdens de werkzaamheden?
  Tijdens het werk kunt u terecht bij uitvoerder Wesley van Sluis, zijn contactgegevens staan verderop vermeld.
  Een andere vraag?
  Voor vragen over de dagelijkse werkzaamheden, voor eventuele suggesties of problemen over de uitvoering kunt u contact opnemen met uitvoerder Wesley van Sluis, de contactgegevens staan verderop vermeld.
  Hebben wij overlast van de steigers?
  Rondom het gebouw plaatsen wij steigers. Wij zorgen ervoor dat u naar binnen en buiten kunt. Wij plaatsen anti-inbraak voorzieningen. Maar inbrekers kunnen via de steigers toch naar de woningen. Wij raden u aan de ramen en deuren op slot te houden.

  Plattegrond en routing

   

  Afspraak maken?

  U kunt een afspraak maken tijdens onze werktijden die zijn als volgt:

  Maandag
  07:00 - 16:00 uur
  Dinsdag
  07:00 - 16:00 uur
  Woensdag
  07:00 - 16:00 uur
  Donderdag
  07:00 - 16:00 uur
  Vrijdag
  07:00 - 16:00 uur
  Zullen wij u terugbellen?

  Contact

  Neem direct contact op met uitvoerder Wesley van Sluis.

  COVID-19

  Wij hebben een speciale webpagina ingericht waar onze maatregelen van dag tot dag staan vermeld. Graag verwijzen wij u naar deze webpagina. U kunt 'm vinden op: www.vanwijkvgo.nl/richtlijnen-i-v-m-corona-virus.


  Klacht of compliment?

  Wilt u iets kwijt over het project dat wij hebben uitgevoerd, vul dan hier uw bevindingen in.


  U kunt telefonisch een afspraak maken of via onderstaand formulier. Let op, uw afspraak dient nog te worden bevestigd.

  Uw contactpersonen we denken graag mee


  Kantoor


  Axel Mijnders
  Werkvoorbereider

  Op locatie


  Wesley van Sluis
  Uitvoerder
  Download de PDF