088 999 50 00

Algemene projectinformatie Bernard Loderstraat, Jacques Oppenheimstraat Amsterdam

In opdracht van Eigen Haard gaat Van Wijk Vastgoedonderhoud onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de woningen Bernard Loderstraat 17 t/m 82 en  Jacques Oppenheimstraat 22 t/m 28.

Op woensdag 11 oktober 2023 start onze partner MF Design met werkzaamheden en zal circa ongeveer drie weken aan het werk zijn.

Onvoorziene omstandigheden

Bij onvoorziene omstandigheden is het mogelijk dat wij het werk niet kunnen uitvoeren. Dan gaan wij verder op de eerstvolgende werkdag, wanneer de omstandigheden dit wel toelaten. Mochten hierover vragen zijn kunt u, tijdens kantooruren, terecht bij projectleider Axel Mijnders. Als het werk een aantal dagen of langer wordt vertraagd dan ontvangt u hierover schriftelijk bericht. U kunt ook deze website raadplegen voor actuele informatie.

Overlast

De vaklieden proberen zo min mogelijk overlast te bezorgen maar u zult wel merken dat er gewerkt wordt! Het is misschien wat stoffiger dan normaal. Ook zult u waarschijnlijk ‘werk-geluiden’ horen.

Werkzaamheden uitgevoerd door Van Wijk

Wat gaan wij doen?

Wij brengen horren aan in de zolderbergingen en in de trappenhuizen.

Alleen het bovengenoemde valt binnen onze opdracht. Andere werkzaamheden worden (nu) niet uitgevoerd. Heeft u hierover vragen of klachten, dan kunt u dit doorgeven op telefoonnummer 020 – 68 01 801 of via www.eigenhaard.nl.

Verwacht Wat wordt er van mij verwacht

Wij vragen u om voorafgaand en tijdens het werk:

  • Verplaatsbare goederen zoals, vuilnisemmers, stoelen, tafeltjes, schilderijen en dergelijke tijdelijk te verwijderen bij de zolderbergingen;
  • Voorzichtig te zijn rondom de plaats van de werkzaamheden.

Als u het bovenstaande niet in acht neemt, zijn Eigen Haard en Van Wijk Vastgoedonderhoud niet verantwoordelijk voor eventuele schades!

Wij adviseren u om de genoemde punten en de eventuele aanwijzingen van de werkmannen zorgvuldig op te volgen.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

FAQ Veelgestelde vragen

Moeten wij tijdens de werkzaamheden thuis zijn?
Wij gaan ervan uit dat thuis bent. U kunt uw berging eventueel openzetten. Indien niet thuis kunt zijn, of u uw berging niet voor ons open kunt zetten, stuur dan een mail sturen naar info@mfdesign.nl.
Ik ben niet thuis op het afgesproken tijdstip. Wat moet ik doen?
U kunt een nieuwe afspraak maken met projectleider Axel Mijnders. Zijn contactgegevens staan verderop vermeld.
Schade?
Schades graag binnen 48 uur melden bij uitvoerder projectleider Axel Mijnders. Zijn gegevens staan verderop vermeld. Of u kunt het evaluatieformulier gebruiken. Wij raden u aan om uw spullen op tijd weg te halen. Wij zijn namelijk niet verantwoordelijk voor de gevolgen als u uw spullen niet weghaalt.
Waar kan ik terecht voor vragen of klachten tijdens de werkzaamheden?
Tijdens het werk kunt u terecht bij projectleider Axel Mijnders, zijn contactgegevens staan verderop vermeld.
Wat als er iets beschadigt raakt?
Als wij tijdens het werk uw eigendommen beschadigen, vragen wij u om dit binnen een werkdag schriftelijk (per e-mail) te melden bij projectleider Axel Mijnders. Hij neemt dan contact met u op voor de verdere afhandeling. Wij zijn niet aansprakelijk als uw eigendommen beschadigen tijdens de uitvoering, als u deze niet op ons verzoek (volledig) heeft ontruimd of verwijderd
Een andere vraag?
Voor vragen over de dagelijkse werkzaamheden, voor eventuele suggesties of problemen over de uitvoering kunt u contact opnemen met projectleider Axel Mijnders. De contactgegevens staan verderop vermeld.

Plattegrond en routing

Wanneer gaat het gebeuren?

In de week van 9 oktober 2023 starten wij met de voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van de zolderbergingen en trappenhuizen. De totale werkzaamheden duren circa drie weken. We werken op woensdag en donderdag van 09.00-13.00 uur.

Afspraak maken?

U kunt een afspraak maken tijdens onze werktijden die zijn als volgt:

Woensdag
09.00 - 13.00 uur
Donderdag
09.00 - 13.00 uur
Zullen wij u terugbellen?

Contact

Neem direct contact op met

Klacht of compliment?

Wilt u iets kwijt over het project dat wij hebben uitgevoerd, vul dan hier uw bevindingen in.


U kunt telefonisch een afspraak maken of via onderstaand formulier. Let op, uw afspraak dient nog te worden bevestigd.

Uw contactpersonen we denken graag mee


Kantoor


Axel Mijnders
Projectleider
Download de PDF