088 999 50 00

Algemene projectinformatie Berceusestraat 3 t/m 113 – 115 t/m 177 Amsterdam

In opdracht van Eigen Haard voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit aan de buitenkant, met name de voordeuren, van uw woning.

Planning

In de week van maandag 10 januari 2022 treffen wij voorbereidingen om werkzaamheden (o.a. opbouwen bouwplaats) aan het complex uit te voeren. We beginnen met de werkzaamheden op 17 januari 2022. We zijn in totaal ongeveer zes weken bezig. Bij onvoorziene (weer)omstandigheden, zou deze periode iets langer kunnen duren. Bij vertragingen brengen wij u schriftelijk op de hoogte.

Contact

Mocht u na aanleiding van deze brochure of tijdens de werkzaamheden nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met teamleider Stephan Desforges. Zijn contactgegevens staan vermeld in dit boekje. Op onze website hebben wij een bewonerspagina ingericht (www.vanwijkvgo.nl/onderhanden/berceusestraat).

Overlast

Onze vaklieden proberen zo min mogelijk overlast te bezorgen maar u zult wel merken dat er gewerkt wordt! Misschien is het wat stoffiger dan normaal, vanwege het schuren. En u zult waarschijnlijk ook ‘werk-geluiden’ horen. Na elke werkdag laten wij de omgeving bezemschoon achter.

Eigen Haard

Bouwplaats

Onze bouwplaats (voor materiaalopslag, een schaftkeet, toilet en vuilcontainer) bouwen wij op enkele parkeervakken. Er is gedurende de werkzaamheden dus minder parkeergelegenheid.

Werkzaamheden uitgevoerd door Van Wijk

  • Voordeur incl. kozijn schilderen  (aan de buitenzijde), niet de voordeuren in de trappenhuizen!;
  • De deuren naar het trappenhuis (aan de buitenzijde).

Pas op: NAT

We gaan alle houten voordeuren met kozijnen schilderen. Het drogen van het schilderwerk duurt een aantal uur (afhankelijk van het weer). Past u op voor uw kleding? Onze schilders plaatsen bordjes om u te waarschuwen.

Verwacht Wat wordt er van mij verwacht

Algemeen, wilt u:

  • Losse spullen (tuinmeubilair, barbecues, plantenbakken, vuilnisemmers, fietsen) tijdelijk weghalen bij uw voordeur?
  • Vensterbanken leegruimen? Door trillingen van het schuren en frezen kunnen uw spullen namelijk van de vensterbank af vallen;
  • Voorzichtig zijn? En een oogje op uw huisdier(en) houden.

FAQ Veelgestelde vragen

Moet ik thuis blijven?
U hoeft alleen thuis te zijn voor het schilderen van de sponningen en de omkanten van de deuren. Als het nodig is dan maken wij hiervoor een afspraak met u. Lukt het niet met u in contact te komen, dan krijgen wij van Eigen Haard uw telefoonnummer en als het nodig is uw e-mail adres. Deze gegevens gebruiken wij alleen om met u in contact te komen voor de uitvoering van het werk.
Ik ben niet thuis op het afgesproken tijdstip. Wat moet ik doen?
U kunt een nieuwe afspraak maken met teamleider Stephan Desforges. Zijn contactgegevens staan verderop vermeld.
Waar kan ik terecht voor vragen of klachten tijdens de werkzaamheden?
Tijdens het werk kunt u terecht bij teamleider Stephan Desforges, zijn contactgegevens staan verderop vermeld. Op de laatste pagina van dit boekje treft u een linkje naar ons klachten/complimenten formulier.
Wat als er iets beschadigd raakt?
Als wij tijdens het werk uw eigendommen beschadigen, vragen wij u om dit binnen 1 werkdag schriftelijk (per e-mail) te melden bij teamleider Stephan Desforges. Hij neemt dan contact met u op voor de verdere afhandeling. Wij zijn niet aansprakelijk als uw eigendommen beschadigingen tijdens de uitvoering, als u deze niet op ons verzoek (volledig) heeft ontruimd of verwijderd.
Een andere vraag?
Voor vragen over de dagelijkse werkzaamheden, voor eventuele suggesties of problemen over de uitvoering kunt u contact opnemen met teamleider Stephan Desforges, de contactgegevens staan verderop vermeld.

Plattegrond en routing

Afspraak maken?

U kunt een afspraak maken tijdens onze werktijden die zijn als volgt:

Maandag
07.45 - 16.00 uur
Dinsdag
07.45 - 16.00 uur
Woensdag
07.45 - 16.00 uur
Donderdag
07.45 - 16.00 uur
Vrijdag
07.45 - 16.00 uur
Zullen wij u terugbellen?

Contact

Neem direct contact op met teamleider Stephan Desforges.

Klacht of compliment?

Wilt u iets kwijt over het project dat wij hebben uitgevoerd, vul dan hier uw bevindingen in.


U kunt telefonisch een afspraak maken of via onderstaand formulier. Let op, uw afspraak dient nog te worden bevestigd.

Uw contactpersonen we denken graag mee


Kantoor


Axel Mijnders
Junior projectleider

Op locatie


Stephan Desforges
Teamleider

Opdrachtgever


Frank Schoonebeek
Opzichter
Download de PDF